Možnosti plačila

BRALKO D.O.O.

Šmartno ob Paki 134

3327 Šmartno ob Paki

03 891 55 60

bralcom@siol.net

© BRALKO.
Powered by Shopamine.
Nastavitve piškotkov Moji podatki
Prva stran / VSI IZDELKI

Masažni stol Elite 305

Masažni stol Elite 305

Masažni stol ELITE 305 Bralko je postal "osebni maser" že mnogim slovenskim družinam. Spada med najnovejšo generacijo masažnih stolov in vsekakor ga lahko primerjamo z najboljšimi. Občutek masaže na njem je neverjeten, kot bi vas masiralo 5 parov rok naenkrat!
 
Od povprečnih masažnih stolov se loči po:
 • 3D masaži - natančni zasnovi in usmerjenosti v značilnosti človeškega skeleta,
 • dizajnu in inteligentnem nadzoru govora ( ustno upravljanje masažnega stola),
 • zero gravity (masaža v breztežnostnem položaju),
 • funkcija ogrevanja hrbta,
 • spominska funkcija,
 • avtomatično skeniranje oblike telesa.

Zasnova masažnega stola za najboljši možen občutek temelji na biomehaniki, ergonomiki in na vzorcu fizioterapije. Je neverjetno natančno zasnovan in usmerjen v značilnosti človeškega skeleta. 

Masažni stol Elite 305 je izboljšana serija zelo znanega modela masažnega stola Elite 190/192 , ki je bil večkrat na prodaj tudi v INTERSPAR TRGOVINAH, kot tudi velika atrakcija na socalnih omrežjih. 

Največja sprememba, ki jo je proizvajalec dosegel pri novem modelu 305, je v občutku in načinu masaže,  ( lahko bi rekli, da občutek še enkrat bolj spominja na dotik PRAVIH ROK MASERJA ), dizajnu in INTELIGENTNEM NADZORU GOVORA, kar pomeni, da lahko masažni stol upravljate USTNO. Vstajanje s stola in spreminjanje nastavitev z ročnim daljinskim upravljalnikom med masažo tako ni več potrebno, kar močno stopnjuje občutek ugodja. Za še več informacij prenesite PREDSTAVITVENI PROSPEKT ali nadaljujte z branjem o izdelku spodaj ... Vabljeni tudi k ogledu videa. 

 

Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
2.900,00 €
0%
2.900,00 €

Podrobnejši opis

Za najboljši užitek masažni stol Elite 305 postavimo v prostor kjer se dobro počutimo. Vse, ki vas skrbi prostorska stiska, naj vas pomirimo, da se spodnji del masažnega stola fleksibilno prilagaja in pomika naprej, ko se vi premikate nazaj v popolnoma ležeč položaj. Za spust morate stol odmakniti le 5 cm od stene, kar je skoraj 60-80 cm manj v primerjavi z običajnimi masažnimi stoli. Z unikatno oblikovanim gumbom za spust se stol popolnoma odpre že na razdalji 5 cm od stene. 

Masažni stol Elite 305 se od svojih predhodnikov razlikuje predvsem v občutku oziroma občutenju masaže,  dizajnu in glasovnem upravljanju. 

V masažnem stolu so vgrajene pametne, mehanske 2D masažne roke, ki zbirajo podatke o krivulji na hrbtu (S krivulja), to pomeni, da se masažni stol popolnoma prilagaja vaši hrbtenici. Masažne roke so programirane tako, da ves čas posnemajo spretnosti profesionalnega maserja v naslednjih tehnikah: gnetenje, stiskanje, "premetavanje", pritiskanje, potiskanje, zadrževanje, nihanje in zvijanje.

Masažni stol Elite 305 je popolnoma prilagojen fiziološkim lastnostim človeškega okostja, obenem pa visoko tehnološko izpopolnjen, izredno energetsko varčen, s podaljšanim masažnim vodilom, možnostjo raztezanja posameznih delov telesa, kot tudi možnostjo točkovnega masiranja.  Največji prostor za raztezanje je 5  centimetrov in največji kot raztezanja je 41 stopinj, tako lahko mehanske roke opravljajo učinkovito masažo človekovih vratnih, prsnih in ledvenih vretenc. Ta metoda zagotavlja, da je hrbet deležen masaže z enakomerno močjo, primerljivo z metodo, ki jo uporabljajo profesionalni maserji.

Masažni stol Elite 305 nudi neverjeten RAZPON HRBTNE MASAŽE. Pametne mehanske roke vgrajene v masažnem stolu Elite 305 se premikajo navzgor in navzdol po vratu, po ramenih, po hrbtu in po pasu. Samodejno lahko zagotavljajo prilagajanje krivulji človeškega telesa, v razponu do širine 21 centimetrov, po navpični poti do 135 centimetrov, kar pomeni popolno pokritost celotnega hrbta. Masažni stol je neverjetno sposoben tudi v nastavljanju širine hrbta, izbirate lahko med 3 stopnjami širine masaže. 

Z masažnim stolom Elite 305 lahko v udobju svojega doma dosežete najvišji nivo sprostitve. Masaža, ki jo doživite in občutite premaga slabo voljo, napetost v mišicah in stres. 

Na masažnem stolu Elite 305 se lahko masirajo posamezniki različnih višin in teže. Stol je zasnovan za različne postave in ponuja kar 12  SAMODEJNIH MASAŽNIH PROGRAMOV, katerih, si poglejte v PREDSTAVITVENEM PROSPEKTU .

 

Masažni stol Elite 305 odlikujejo naslednja dejstva: 

 • ZAHTEVA ZELO MALO PROSTORA

Zasnovan je tako, da se s pomočjo enega samega gumba pomika gladko in z edinstvenim zdrsom naprej. Zato lahko ta masažni stol raztegnete tako, da je popolnoma odprt ter samo 5 centimetrov oddaljen od zidu. Ko bo sedež zdrsnil naprej boste ob nagibu lahko doživeli občutek lebdenja. 

 • TIRNICA, UKRIVLJENA V OBLIKI "SL" 

V kombinaciji z ergonomijo človeškega telesa in s tehnologijo tirnice ukrivljene v obliki "SL", znaša masažna razdalja 135 cm, kar vam omogoča, da lahko uživate v osebni masaži od nog do glave, pri tem pa pomaga pri ohranjanju krivulje vretenc človeškega telesa v obliki črke “S”, dosega sproščanje hrbtenice in razbremenjuje napete mišice.

 • MASAŽA V BREZTEŽNOSTNEM POLOŽAJU

Ko se začenja delovanje načina breztežnosti, dosega elevacijski kot med telesom in med nogami okoli 118 stopinj, pri tem pa je položaj stegna in meč višji od položaja srca. Dobite občutek, kot, da bi LEBDELI V ZRAKU! Težnost vsakega dela telesa se bo namreč razporedila na povprečje masažnega stola tako, da bo popolnoma sprostila pritisk na telo. Tako se boste znašli v breztežnostnem stanju in boste lahko uživali v sprostitvi brez kakršnekoli omejitve.

 • INFRA RDEČE OGREVANJE LEDVENEGA PREDELA S KARBONSKIMI VLAKNI

Funkcija ogrevanja hrbta, v temperaturnem razponu od 40°C - 50°C, lahko lajša hladen občutek in bolečine v vašem hrbtu. Emitivna infra rdeča valovna dolžina sovpada z valovno dolžino človeškega telesa, zato človeške celice lahko vsrkavajo energijo, ki jih aktivira in pospešuje metabolizem.

 • NASTAVLJIVA BLAZINA ZA GLAVO 

Troslojna blazina, ki se nahaja v predelu zatilja in glave, je prosto nastavljiva v razponu 10 centimetrov ter je primerna za različne višine telesa. Zadnja notranja blazina, ki je pritrjena na zadnjo zunanjo blazino stola z zadrgo, povečuje oziroma zmanjšuje moč masaže na hrbtu in jo potrebujete zato, da lahko uživate v udobnejši masaži. V kolikor želite močnejšo masažo, to blazino umaknete.

 • SPOMINSKA FUNKCIJA
Individualne spominske funkcije bodo izpolnjevale vaše zahteve in zahteve vaših družinskih članov glede posebej oblikovanih masažnih metod. Vsako od masažnih metod in vsako kombinacijo masažnih funkcij po vašem izboru in po izboru vaših družinskih članov, lahko shranite s pomočjo ustreznih tipk. To pomeni, da vas bo tip masaže čakal shranjen do naslednjič. 
 
 • MASTOIDNA GUASHA MASAŽA STOPAL 
Emulacijska masaža z ročnim upravljanjem in z napredno tehnologijo valjev vam lahko zagotovi Guasha masažo, ki jo sicer obvladajo samo profesionalni maserji. S potjo v dolžini treh centimetrov, z masažnim fokusom na točko Yongquan na stopalih, vam zagotavlja bodisi nežno in umirjeno masažo ali pa postopno močnejšo masažo, kar vam lahko prinaša izjemno udobje in nesluteno ugodje. Rekli boste samo VAU! 
 
 • ZRAČNA BLAZINA ZA MASAŽO NOG 
Zračne blazine različnih oblik popolnoma ovijejo gležnje in meča. Metoda zračnega pritiska zagotavlja stiskanje, premore in sprostitve, s stimuliranjem akupunkturnih točk Xuanzhong in Taixiter. 
 
 • V SEBI ZDRUŽUJE 22 ZRAČNIH BLAZIN 

Inovativna funkcija ene zračne črpalke lahko deluje sinhrono in kontinuirano za zagotavljanje pogonske moči za vseh osemindvajset zračnih blazin. Tako stereo masaža za prosti čas, kakor tudi močan pritisk zračne blazine sta izjemno natančna in edinstvena pristopa, ki vam zagotavljata uživanje v doživetju prijetne osvežilne masaže. Občutek je takšen, kot bi vas nekdo po celem telesu nežno stiskal. 

 • BREZSTOPENJSKO RAZŠIRLJIV POČIVALNIK ZA MEČA

Glede na različne višine teles, je možno okvir počivalnika za meča prosto razširjati in največja razširjena dolžina lahko doseže do 25 centimetrov, zato, da je celotno telo lahko deležno masaže.

 • POVEZOVALNO NASLONJALO ZA ROKE

Naslonjalo za roke lahko samodejno drsi v skladu z nagibom plošče hrbtnega naslonjala. Če je masažni stol v stanju nastavitve delovanja, si uporabniki lahko masirajo roko in pas v naravni drži telesa. 

 • PRIROČEN ŽEP 

Naslonjalo za roke je oblikovano tako, da vam ob strani ponuja praktičen žep za shranjevanje daljinskega upravljalnika. 

 

Dragi obiskovalec spletne strani Bralko, potencialni kupec našega masažnega stola, zgornji opis ni nič v primerjavi z doživetjem, ki ga občutite, ko se masirate na masažnem stolu Elite 305. Zato iskreno vabljeni v naš salon v Šmartno ob Paki ali na sejme na katerih nastopamo, kjer boste masažni stol izkusili na lastni koži in si ustvarili mnenje o tej mogočni tehnologiji. Za predstavitev v salonu se je potrebno najviti zato vas lepo prosimo, da nas pred prihodom obevstite na številko 03 891 55 60! 

 

GARANCIJA, SERVIS, VRNITEV IZDELKA

Specifikacije

MODEL Masažni stol Elite 305
PORABA V PRIPRAVLJENOSTI 0.1 - 1 w
NAZIVNA NAPETOST 220 - 240 V
VARNOSTNI RAZRED 1
GLASNOST DELOVANJA <60 dB
MINIMALNI ZRAČNI TLAK 0.020 - 0.028 Mp
NAZIVNA FREKVENCA 50/60 Hz
DELOVNA MOČ 120 W
NETO TEŽA 88 kg
BRUTO TEŽA 108 kg
VIŠINA STOLA 1.200 mm
ŠIRINA STOLA 760 mm
BREZ POTREBE PO DODATNEM PROSTORU Za spust morate stol odmakniti le 5 cm od stene, kar je skoraj 60-80 cm manj v primerjavi z običajnimi masažnimi stoli.
ZERO GRAVITY FUNKCIJA Da
2D MASAŽA Da
KRIVULJA SL (superlong) Da
RAZTEZANJE NOG Da
PRILAGODLJIVA ŠIRINA MASAŽE 3 različne stopnje širine
HITROST MASAŽE 5 stopenj
JAKOST MASAŽE 3 jakosti masaže
FUNKCIJA GRETJA Da
ŠTEVILO ZRAČNIH BLAZIN 22 blazin
ŠTEVILO PROGRAMOV ZA MASIRANJE 12 programov
GARANCIJA 2 leti garancije na elektroniko in kar 3 leta na mehanizem vgrajen v masažnem stolu.

Na spletni strani BRALKO poleg obveznih piškotkov uporabljamo še analitične in oglaševalske piškotke ter piškotke družbenih omrežij.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu BRALKO
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.