BRALKO D.O.O.

Šmartno ob Paki 134

3327 Šmartno ob Paki

03 891 55 60

041 680 451

bralcom@siol.net

© BRALKO.
Powered by Shopamine.
Nastavitve piškotkov Moji podatki
Prva stran / AKCIJE

Masažni stol Elite 190/192

Naša šifra: 440

Masažni stol Elite 190/192

Naša šifra: 440

Masažni stol Elite 190/192 je masažni stol nove generacije, kar pomeni, da so ustvarjalci masažnega stola kot je ta, poskušali občutek masaže uspešno približati masaži rok. Vsi, ki smo masažni stol preizkusili lahko rečemo, da jim je uspelo! 

Za najboljši užitek ga namestite v prostor kjer se dobro počutite, recimo dnevno sobo, tik ob steno, saj ne zavzame veliko prostora. Spodnji del masažnega stola se fleksibilno prilagaja in pomika naprej, ko se vi premikate nazaj v popolnoma ležeč položaj. Masažni stol Elite 190/192 je masažni stol nove generacije in se lahko primerja z najboljšimi! Zasnova masažnega stola za najboljši možen občutek temelji na biomehaniki, ergonomiki in na vzorcu fizioterapije.  V kombinaciji zero gravity (lebdeči položaj) in masažo v popolnoma ležečem položaju, s pomočjo ukrivljene tirnice (S krivulja hrbtenice), s sodobnim fizičnim pristopom, z osredotočenjem na posamezno točko bolečine in v celoti z osemindvajsetimi zračnimi blazinami ter z enozračno črpalko, je neverjetno natančno zasnovan in usmerjen v značilnosti človeškega skeleta. OBČUTEK JE NEVERJETEN, KOT BI VAS MASIRALO 5 PAROV ROK NAENKRAT. V kolikor se odločite za nakup modela ELITE 190/192, vam zagotavljamo izjemno doživetje vrhunske masaže v vašem domu.

Masažni stol Elite 190/192, se od svojih predhodnikov razlikuje predvsem v dizajnu in barvi. Tokratna različica je zasnovana modernejše in ponuja trendovske barve: Črna-kava, krem-kava, siva-kava, vijola-kava, rdeča-kava. 

Izdelka trenutno ni na zalogi.

Podrobnejši opis

V masažnem stolu so vgrajene pametne, mehanske masažne roke, ki zbirajo podatke o krivulji na hrbtu (S krivulja), to pomeni, da se masažni stol popolnoma prilagaja vaši hrbtenici. Masažne roke so programirane tako, da ves čas posnemajo spretnosti profesionalnega maserja za doseganje več dimenzionalne stereo masaže. Posnemajo metodo profesionalnega maserja pri opravljanju naslednjih tehnik: gnetenje, stiskanje, premetavanje, pritiskanje, potiskanje, zadrževanje, nihanje in zvijanje. Največji prostor za raztezanje je 6.5 centimetrov in največji kot raztezanja je 41 stopinj, tako lahko mehanske roke opravljajo učinkovito masažo človekovih vratnih, prsnih in ledvenih vretenc. Ta metoda zagotavlja, da je hrbet deležen masaže z enakomerno močjo, primerljivo z metodo, ki jo uporabljajo profesionalni maserji. Poleg masaže občutite tudi lajšanje utrujenosti. 

Masažni stol Elite 190 nudi neverjeten RAZPON HRBTNE MASAŽE 

Pametne mehanske roke vgrajene v masažnem stolu Elite 192 se premikajo navzgor in navzdol po vratu, po ramenih, po hrbtu in po pasu. Samodejno lahko zagotavljajo prilagajanje krivulji človeškega telesa, v razponu do širine 21 centimetrov, po navpični poti do 135 centimetrov, kar pomeni popolno pokritost celotnega hrbta.

Masažni stol je neverjetno sposoben tudi v nastavljanju širine hrbta

Krivulja v obliki črke “S”, ki podpira telo, je kombinacija strukture hrbtne masaže, v skladu z načelom človeške ergonomije, tako, da lahko zagotavlja natančno postavitev delovanja. Širino je možno nastavljati v razponu od 6 do 21 centimetrov in sicer v treh ravneh.

Z masažnim stolom Elite 190 lahko v udobju svojega doma dosežete najvišji nivo sprostitve. Masaža, ki jo doživite in občutite premaga slabo voljo, napetost v mišicah in stres. 

Na masažnem stolu Elite 190 se lahko masirajo posamezniki različnih višin in teže. Stol je zasnovan za različne postave in ponuja ŠEST SAMODEJNIH MASAŽNIH PROGRAMOV: 

 • UNI PROGRAM 

Znanstveno podprt masažni program traja 15 minut in se ves čas usmerja na kritično točko vaše utrujenosti, v predelu lopatic pa vse do zatilja s pritiskom in masažo vpliva na zmanjšanje stresa in bremena, ki ga občutimo zaradi napora, sedenja itd.  

 • PROGRAM RELAX

Pametni 2D masažni sistem kombinira profesionalne masažne tehnike za doseganje večdimenzionalne in usmerjene masaže na problem (bolečino). V kombinaciji z zračno masažo ( pritisk zračnih blazin na limfo) se po zaključku relax programa počutite lahkotne.

 • PROGRAM ZA VRAT IN RAMENA 

Masaža je usmerjena v zgornji del hrbtenice. Ugodno vpliva na morebitno bolečino ali neprijeten pritisk med vretenci, ki se zaradi sključene drže pojavi ob koncu dneva. Masaža učinkovito odpravlja vozličke v mišicah ali celo prepreči njihovo nastajanje. 

 • PROGRAM ZA LAJŠANJE BOLEČIN LUMBALNEGA DELA HRBTENICE

Program je zasnovan za lajšanje bolečin vzdolž hrbtenice. Povdarek je na raztezanju hrbtenice, kar sprošča napetost med vretenci in napetost, ki se je pojavila v mišicah. 

 • PROGRAM ZASNOVAN POSEBEJ ZA MASAŽO V PREDELU HRBTA IN PASU

Sprostitvena masaža lumbalnega dela sprošča otrdelost vaših mišic in lašja pritisk na živčevje, ki lahko na dolgi rok, zaradi preobremenjenosti pripelje do išiasa. 

 • PROGRAM ZA STAREJŠE

Gre za nekoliko nežnejšo masažo, ki je namenjena vsem predelom telesa, tako rekoč od pet do glave, zlasti rokam, vse do konice prstov. Masaža sprosti tako telo kot tudi duha. 

 

Masažni stol Elite 190 odlikujejo naslednja dejstva: 

 • ZAHTEVA ZELO MALO PROSTORA

Zasnovan je tako, da se s pomočjo enega samega gumba pomika gladko in z edinstvenim zdrsom naprej. Zato lahko ta masažni stol raztegnete tako, da je popolnoma odprt ter samo 5 centimetrov oddaljen od zidu. Ko bo sedež zdrsnil naprej boste ob nagibu lahko doživeli občutek lebdenja. 

 • TIRNICA, UKRIVLJENA V OBLIKI "SL" 

V kombinaciji z ergonomijo človeškega telesa in s tehnologijo tirnice ukrivljene v obliki "SL", znaša masažna razdalja 135 cm, kar vam omogoča, da lahko uživate v osebni masaži od nog do glave, pri tem pa pomaga pri ohranjanju krivulje vretenc človeškega telesa v obliki črke “S”, dosega sproščanje hrbtenice in razbremenjuje napete mišice.

 • MASAŽA V BREZTEŽNOSTNEM POLOŽAJU

Ko se začenja delovanje načina breztežnosti, dosega elevacijski kot med telesom in med nogami okoli 118 stopinj, pri tem pa je položaj stegna in meč višji od položaja srca. Dobite občutek, kot, da bi LEBDELI V ZRAKU! Težnost vsakega dela telesa se bo namreč razporedila na povprečje masažnega stola tako, da bo popolnoma sprostila pritisk na telo. Tako se boste znašli v breztežnostnem stanju in boste lahko uživali v sprostitvi brez kakršnekoli omejitve.

 • INFRA RDEČE OGREVANJE LEDVENEGA PREDELA S KARBONSKIMI VLAKNI

Funkcija ogrevanja hrbta, v temperaturnem razponu od 40°C - 50°C, lahko lajša hladen občutek in bolečine v vašem hrbtu. Emitivna infra rdeča valovna dolžina sovpada z valovno dolžino človeškega telesa, zato človeške celice lahko vsrkavajo energijo, ki jih aktivira in pospešuje metabolizem.

 • NASTAVLJIVA BLAZINA ZA GLAVO 

Troslojna blazina, ki se nahaja v predelu zatilja in glave, je prosto nastavljiva v razponu 10 centimetrov ter je primerna za različne višine telesa. Zadnja notranja blazina, ki je pritrjena na zadnjo zunanjo blazino stola z zadrgo, povečuje oziroma zmanjšuje moč masaže na hrbtu in jo potrebujete zato, da lahko uživate v udobnejši masaži. V kolikor želite močnejšo masažo, to blazino umaknete.

 • SPOMINSKA FUNKCIJA
Individualne spominske funkcije bodo izpolnjevale vaše zahteve in zahteve vaših družinskih članov glede posebej oblikovanih masažnih metod. Vsako od masažnih metod in vsako kombinacijo masažnih funkcij po vašem izboru in po izboru vaših družinskih članov, lahko shranite s pomočjo ustreznih tipk. To pomeni, da vas bo tip masaže čakal shranjen do naslednjič. 
 • MASTOIDNA GUASHA MASAŽA STOPAL 
Emulacijska masaža z ročnim upravljanjem in z napredno tehnologijo valjev vam lahko zagotovi Guasha masažo, ki jo sicer obvladajo samo profesionalni maserji. S potjo v dolžini treh centimetrov, z masažnim fokusom na točko Yongquan na stopalih, vam zagotavlja bodisi nežno in umirjeno masažo ali pa postopno močnejšo masažo, kar vam lahko prinaša izjemno udobje in nesluteno ugodje. Rekli boste samo VAU! 
 • ZRAČNA BLAZINA ZA MASAŽO NOG 
Zračne blazine različnih oblik popolnoma ovijejo gležnje in meča. Metoda zračnega pritiska zagotavlja stiskanje, premore in sprostitve, s stimuliranjem akupunkturnih točk Xuanzhong in Taixiter. 
 • V SEBI ZDRUŽUJE 28 ZRAČNIH BLAZIN 

Inovativna funkcija ene zračne črpalke lahko deluje sinhrono in kontinuirano za zagotavljanje pogonske moči za vseh osemindvajset zračnih blazin. Tako stereo masaža za prosti čas, kakor tudi močan pritisk zračne blazine sta izjemno natančna in edinstvena pristopa, ki vam zagotavljata uživanje v doživetju prijetne osvežilne masaže. Občutek je takšen, kot bi vas nekdo po celem telesu nežno stiskal. 

 • BREZSTOPENJSKO RAZŠIRLJIV POČIVALNIK ZA MEČA

Glede na različne višine teles, je možno okvir počivalnika za meča prosto razširjati in največja razširjena dolžina lahko doseže do 25 centimetrov, zato, da je celotno telo lahko deležno masaže.

 • POVEZOVALNO NASLONJALO ZA ROKE

Naslonjalo za roke lahko samodejno drsi v skladu z nagibom plošče hrbtnega naslonjala. Če je masažni stol v stanju nastavitve delovanja, si uporabniki lahko masirajo roko in pas v naravni drži telesa. 

 • PRIROČEN ŽEP 

Naslonjalo za roke je oblikovano tako, da vam ob strani ponuja praktičen žep za shranjevanje daljinskega upravljalnika. 

 

Dragi obiskovalec spletne strani Bralko, potencialni kupec našega masažnega stola, zgornji opis ni nič v primerjavi z doživetjem, ki ga občutite, ko se masirate na masažnem stolu Elite 190. Zato iskreno vabljeni v naš salon v Šmartno ob Paki ali na sejme na katerih nastopamo, kjer boste masažni stol izkusili na lastni koži in si ustvarili mnenje o tej mogočni tehnologiji. Za predstavitev v salonu se je potrebno najviti zato vas lepo prosimo, da nas pred prihodom obevstite na številko 03 891 55 60! 

 

Na spletni strani BRALKO poleg obveznih piškotkov uporabljamo še analitične in oglaševalske piškotke ter piškotke družbenih omrežji.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb POTRJUJEM. Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

Nastavitve piškotkov
×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu BRALKO
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavatitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnem mestu ali jih odstaniiti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnice velike večine sodobnih spletnih mest.